Стресът и Apple Aqua Pectin.

Стресът е един от основните фактори за драстично покачване на лошия холестерол, дори в много по-голяма степен от неправилното хранене. Следва високо кръвно налягане и отлагане на холестеролни плаки в кръвоносните съдове, а оттам започват редица тежки заболявания.
За щастие природата ни е дала пектина, който има огромен заключен потенциал да ни предпази и дори избави от всички замърсители. Заключен е, защото пектинът е неразтворим. За да бъде лековит, предизвиквайки силен ефект на детоксикация, преди това той трябва да се разтвори изцяло, но и да се запази структурата на изграждащата го пептидна верига.
Чрез „Аква Пектин“ (Apple Aqua Pectin) организмът получава активирано оръжие срещу всички замърсители и отрови или с други думи, веднага след поглъщане започва неговата усвояемост и изключително мощна детоксикация. Ежедневната консумация на една бутилка „Аква Пектин“ (Apple Aqua Pectin), сутрин на гладно, може да осигури безпроблемна работа на стомашно-чревния тракт и да нормализира стойностите на лошият холестерол(LDL) и триглицеридите в организма.
Чистият ябълков пектин в продукта “Аква Пектин“ (Apple Aqua Pectin) е толкова мощен, че лесно се свързва с молекулите на тежки метали, радиоактивни изотопи и други отрови, след което ги извежда извън тялото с естествен процес на елиминация и чрез отделителната система. Редовната употреба на “Аква Пектин“ (Apple Aqua Pectin) от хора изложени на риск от градски, професионални или радиоактивни замърсявания може да помогне на тялото да намали драстично наличието на тежки метали или други отрови и дори опасни радиоактивни изотопи, които от своя страна могат да останат в организма много години. Колкото по-дълъг е този период, толкова по-сериозно би било увреждането му.
В състава и оригиналната технология на “Аква Пектин“ (Apple Aqua Pectin) е използван висококачествен ябълков пектин, а не цитрусов, какъвто се среща в повечето сухи пектини. Специално разработеният за тази цел продукт съчетава изключителните качества на ябълковият пектин с лесна за ежедневна употреба и приятна на вкус форма.