За Нас

Apple Aqua Pectin (Ейпъл Аква Пектин) е регистрирана търговска марка.
Всеки от продуктите се произвежда с патентована формула под постоянен контрол на експерти на компанията, както за местни, така и за външни пазари. Нашият екип работи постоянно за оптимизиране и подобрение на работния процес, а гамата от иновативни продукти на пектинова основа се увеличава постоянно.

 

Производство

Apple Aqua Pectin (Ейпъл Аква Пектин) се произвежда в България, в собствена производствена база с високо технологично оборудване. Контролът на качеството се гарантира от ежедневни лабораторни тестове на суровини и готова продукция. След обработването чрез двойна обратна осмоза и керамични филтри, пречистената вода се влага в производството на течните продукти Apple Aqua Pectin (Ейпъл Аква Пектин), което гарантира безопасността им. Всички процеси се следят постоянно и се прилага високо ниво на контрол от суровини до бутилиране и опаковане на готова продукция.

Производството на продуктите Apple Aqua Pectin (Ейпъл Аква Пектин) разполага с всички необходими сертификати и разрешителни от БАБХ(Българска Агенция за Безопасност на Храните), както и с интегрирани системи за качество.